chat
VALITSE TASSUSI
 SUKKATASSU SUKKATASSU
SUKKATASSU (pääasiassa metalliset tuolin jalat)
 KIERRETASSU KIERRETASSU
KIERRETASSU (Vain metalliset tuolin jalat)
TARRATASSU TARRATASSU
TARRATASSU (huonekalujen jalat, puu ja metalli)
Ulkoiset mitat
Anna huonekalun jalan muoto
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE

Kiinteästä materiaalista, yleensä puusta tai metallista, valmistettu tuolinjalka.

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

JALAN HALKAISIJAN MITTAAMINEN HUOMIO!
Mittaa ulkoa ulospäin ja varmista, että viivoitin on keskellä pohjaa. Huonekalun jalan mittojen on vastattava toisiaan, ja niiden on oltava täsmälleen samoja halkaisijaltaan kuin tarvitsemasi ulkotassun.

Esimerkki ulkoisesta tassusta.

SUKKATASSU - MITTAUSOHJE


KIERRETASSU - MITTAUSOHJE
KIERRETASSU - MITTAUSOHJE

Esimerkki ontosta tuolinjalasta, joka on yleensä valmistettu metallista.

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN ONTON JALAN SISÄHALKAISIJA HUOMIO!
Mittaa jalan sisäpinta ja varmista, että viivoitin on keskellä pohjaa. Huonekalun jalan mittojen on vastattava ja oltava täsmälleen samoja halkaisijaltaan kuin tarvitsemasi sisätassu.

Esimerkki sisäisestä tassusta.

TARRATASSU - MITTAUSOHJE
TARRATASSU - MITTAUSOHJE

Huonekalujen/tuolien jalat

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN JALAN POHJAN HALKAISIJA HUOMIO!
Jalkapohjaan kiinnitettävän käpälän ei välttämättä tarvitse olla halkaisijaltaan täsmälleen sama, vaan se voi olla yhden tai kaksi millimetriä pienempi.

Esimerkki maanpäällisestä tassusta.

Hallitsija

 • Oletko kyllästynyt löytämään vanhoja ja likaisia liimatyynyjä sukistasi? Nyt on aika päivittää kotisi! Nämä naulattavat huopahuonekalujen liukupalat nauloilla puuhuonekaluille on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja ne voidaan helposti kiinnittää huonekalujen jalkojen alle.huonekalutyyny on todella hyvä suoja huonekaluille ja lattialle....

  Alkaen 0,32 € / st
 • Jos etsit jotakin, joka helpottaa huonekalujen siirtelyä eikä pilaa lattiapinnoitetta, sinua odottaa herkkupala. Pyöreät sisäpuoliset tuolinjalan suojukset ovat tässä erittäin hyödyllisiä. Ne on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja niitä on helpompi käyttää. Ne auttavat huonekalujen siirtämisessä ja suojaavat lattiapintaa naarmuilta. Korkit ovat...

  Alkaen 0,30 € / st
 • Oletko kyllästynyt löytämään huonekaluistasi vanhoja, kuluneita ja likaisia liimatyynyjä? Nyt on aika päivittää kotisi! Nämä naulatyynyt ovat todellista tavaraa. Valmistettu korkealaatuisesta muovista. Huonekalutyyny on todella hyvä suoja huonekaluillesi ja lattialle. Pehmusteiden kiinnittäminen nauloilla on vanha ja hyväksi todettu menetelmä, jolloin...

  Alkaen 1,26 € / st
 • Itseliimautuva huopatyynyn rulla, joka koostuu suorakulmaisista liimatyynyistä huonekaluillesi. Voit käyttää tyynyjä vaivattomasti, ja ne on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joten ne eivät kulu helposti. Tyynyjen avulla huonekalut liikkuvat vaivattomasti ja sujuvasti, ja ne estävät myös lattian naarmuuntumista. Niitä toimitetaan irtotavarana...

  Alkaen 30,60 € / rulle
 • Yksinkertaiset ja älykkäät säädettävät jalat huonekaluille. Voit antaa suosikkihuonekalullesi juuri haluamasi korkeuden. Tee pöytä- tai säilytyshuonekalustasi kiinteä, tai jos haluat suojata sen märiltä alueilta.

  Alkaen 2,61 € / st
 • Ruuvikiinnitteiset uudelleenkäytettävät kalustetyynyt ovat kalustetyynyjä, joiden alapuolella on huopaa ja yläpuolella ruuveja. Ruuvit varmistavat, että suojukset kiinnittyvät tukevasti huonekaluun eivätkä irtoa huonekaluja siirrettäessä. Silloin voit myös siirtää huonekaluja ilman huolta lattioiden naarmuuntumisesta. Kun ne ovat kuluneet, vaihdat vain...

  Alkaen 0,79 € / st
 • Muotoillut huopatuolin jalkojen suojukset on valmistettu 100 % kiinteästä huopamateriaalista. Kestävä, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Jos etsit upeaa muotoilua, mutta toiminnallisuus on silti päällimmäisenä mielessäsi, tämän pitäisi olla ykkösvalinta. Huopakorkit helpottavat huonekalujen siirtelyä ympäri taloa. Tuolien korkit ovat...

  Alkaen 1,98 € / st
 • FurnitureWear

  Silicon Chair Legs Caps joustavalla istuvuudella. Ne ovat erittäin suosittuja niiden korkean laadun ja puoliksi läpinäkyvän materiaalin vuoksi, joka antaa hienostuneen visuaalisen vaikutelman. Eikä vähäisimpänä se, että piimateriaali toimii tehokkaana äänenvaimentimena.

  Alkaen 0,90 € / st

Mitkä ovat parhaat huonekalunupit?

Tämä riippuu täysin tehtävästä, ympäristöstä ja huonekalutyypistä, johon huonekalujalkoja käytetään. Itsekiinnittyviä huonekalujalkoja käytetään parhaiten huonekalujen jaloissa, jotka eivät ole puuta. Lyhyesti sanottuna kaikki huonekalujalkamme ovat korkealaatuisia.

Milloin kumisia huonekalunuppia käytetään?

Huonekalujen kumijalkoja on useita erilaisia, ja kumimateriaalin ansiosta huonekalut pysyvät paikallaan. Meillä on kategoriasivu erityisesti kumiset huonekalujalat, jotka löydät täältä!

Milloin käytetään silikonisia huonekalunappeja?

Silikoninupit ovat tunnettuja joustavuudestaan ja äänenvaimennusominaisuuksistaan. Meillä on kategoriasivu erityisesti silikoninupit, jotka löydät täältä!

Milloin muovisia huonekalunuppia käytetään?

On olemassa useita erilaisia muovisia huonekalunuppeja, jotka suojaavat lattioita ja huonekaluja naarmuilta ja jäliltä. Näitä huonekalunuppeja voidaan käyttää myös ulkokalusteissa suojaamaan niitä kosteudelta ja pidentämään ulkokalusteiden käyttöikää. Matolla päällystetyissä huonekaluissa käytettävät muoviset huonekalunupit auttavat myös huonekaluja liukumaan erityisen pehmeästi. Meillä on kategoriasivu erityisesti muoviset huonekalunupit, jotka löydät täältä!

Mitä huonekalunuppia tulisi käyttää ulkotiloissa?

On olemassa useita erilaisia ulkokalusteiden nuppeja, jotka pidentävät kalusteiden käyttöikää ja suojaavat niitä kosteudelta. Meillä on kategoriasivu erityisesti ulkokäyttöön tarkoitetut nupit, jotka löydät täältä.

Miten irrotan huonekalujen nupit?

Aloita lämmittämällä valokuvatarraa tai -tarraa hiustenkuivaajalla. Tämä auttaa irrottamaan liiman. Käytä muovikaavinta tai muoviveitsen avulla varovasti jalkalappua. Jos liimajäämiä on vielä jäljellä, voit käyttää huonekalujen pinnalle turvallista puhdistusliuosta. Testaa ensin pienellä ja näkymättömällä huonekalun osalla varmistaaksesi, ettei se vahingoita pintaa. Levitä puhdistusliuosta liimajäämiin ja anna sen vaikuttaa jonkin aikaa ohjeiden mukaan. Käytä pehmeää liinaa tai sieniä hankaamaan liimajäämät varovasti pois. Jatka, kunnes pinta on täysin puhdas. Huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa pinta huolellisesti. Jos huonekalussa on puupinta, voit käyttää puun kiillotustuotetta kiillon palauttamiseksi ja pinnan suojaamiseksi. Muista olla varovainen koko prosessin ajan, jotta huonekalut eivät vahingoitu. Jos mahdollista, testaa menetelmiä ensin vähemmän näkyvällä osalla, jotta näet, miten ne vaikuttavat pintaan.

Milloin käytetään putken halkaisijaltaan olevia huonekalunuppia?

Halkaisijaltaan putken muotoisia huonekalunuppia käytetään tuoleissa, joissa on puujalat ja joiden jalkoihin on aiemmin kiinnitetty nauloja tai ruuveja. Näihin kuluneisiin puukalusteiden jalkoihin suositellaan halkaisijaltaan putkihalkaisijaltaan olevia huonekalunuppeja. Meillä on luokkasivu erityisesti huonekalunuppeja varten, joissa on seuraavat ominaisuudet putken halkaisija, jonka löydät täältä!

Milloin sisustustuolisuojia kannattaa käyttää?

Sisäpuoliset tuolin suojat ovat sisäpuolelle kiinnitettäviä kalustetappeja, jotka mitataan sen jalan sisähalkaisijan mukaan, johon ne asennetaan. Sisäpuoliset tuolisuojat vaimentavat ääntä ja suojaavat lattiaa naarmuilta ja kulumiselta. Niitä käytetään pääasiassa metallisissa tuolinjaloissa ja huonekalujen jaloissa. Meillä on luokkasivu erityisesti seuraaville tuotteille sisustuskalusteiden nupit, jotka löydät täältä!

Milloin käytetään korkeussäädettäviä huonekalunuppia?

Käyttämällä korkeussäädettäviä huonekalunuppeja voit helposti säätää jokaisen jalan korkeutta erikseen epätasaisuuksien tasaamiseksi ja huonekalujen pitämiseksi vakaina. Meillä on luokkasivu säädettävät nupit, jotka löydät täältä!