chat

Tarinaamme

Sanotaan, että ensimmäiset tuotteet, jotka toimivat huonekalutasoina, luotiin kreikkalaisille noin vuonna 400 eKr. Historiamme ei yllä yhtä kauas menneisyyteen. Vuonna 2012 yritys perustettiin aloitteellisen Helene Zachrissonin toimesta Ruotsissa, kun hän ei voinut löytää tuotteita, jotka vastasivat hänen tarpeitaan.

Palamme halusta auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisun ja tuotteen - tarpeiden, toiminnallisuuden ja ympäristön näkökulmasta. Yritys tarjoaa monia eri tuotemerkkejä, mukaan lukien omiamme, ja laajennamme jatkuvasti valikoimaamme, kun olemme huomanneet, että funktionaalisen sisustuksen kategoria on suurempi kuin koskaan olisimme voineet kuvitella.

Tähän päivään mennessä olemme myyneet satojatuhansia tasseja ja tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri maailmaa. On mahtavaa saada palautetta asiakkailtamme, joten ota kuva ja jätä mielellään arvostelu kun teet ostoksia kanssamme.

Tavoitteenamme on edistää parempaa arkea, entistä toimivampia koteja ja miellyttävämpiä ympäristöjä, kuten työpaikkoja ja kouluja jne.

Tervetuloa tutustumaan Huopatassut.fi-sivustoon.

Rauhoitu!

Bengt, Catrin & Peter