chat
Stolskydd, rörskydd av formpressad filt

Muotoillut huopatuolin korkit

Muotoillut huopatuolin jalkojen suojukset on valmistettu 100 % kiinteästä huopamateriaalista. Kestävä, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Jos etsit upeaa muotoilua, mutta toiminnallisuus on silti päällimmäisenä mielessäsi, tämän pitäisi olla ykkösvalinta. Huopakorkit helpottavat huonekalujen siirtelyä ympäri taloa. Tuolien korkit ovat korkealaatuisia eivätkä kuluisi pian, ehdoton hankinta huonekaluillesi.

Tuotteen ominaisuudet
Liukuvuus:
LIUKUMÄEN KANSSA
Lattiapinta-ala:
klinkkeri - Kaikki lattiatyypit
Materiaali:
Huopa
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
RRUFFMG
HINTA

2,61 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
ULKOINEN TASS
ULKOINEN TASS
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE

Kiinteästä materiaalista, yleensä puusta tai metallista, valmistettu tuolinjalka.

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

JALAN HALKAISIJAN MITTAAMINEN HUOMIO!
Mittaa ulkoa ulospäin ja varmista, että viivoitin on keskellä pohjaa. Huonekalun jalan mittojen on vastattava toisiaan, ja niiden on oltava täsmälleen samoja halkaisijaltaan kuin tarvitsemasi ulkotassun.

Esimerkki ulkoisesta tassusta.

SUKKATASSU - MITTAUSOHJE


Jalan ulkohalkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 8 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För enklast montering, vänd möbeln upp och ner. Pressa på tassen på möbelbenet, vid behov använd gummiklubba. Om möbeln har rörben låt eventuella gamla invändiga rörskydd sitta kvar eller komplettera med nya som har samma ytterdiameter som röret för att skydda rörskydden för onödigt slitage från dem ibland vassa kanter från stålrörsbenen.

TEKNISET TIEDOT

* Mitta viittaa putkisuojan sisämittaan. Putkisuojissa on tarkka istuvuus, eivätkä ne ole venyviä. Mittaa tuolin jalka / putki mieluiten mittasakselin avulla, jotta saat heti oikean koon ja vältyt turhilta toimituskuluilta.
Jos huonekalussasi on avoin putki tuolin jalassa (esim. Myran tai Sjuan), suosittelemme, että ostat ja asennat yhden sisäpuolisista pyöreistä putkisuojistamme / jalkatulpistamme.

SAMANKALTAISET TUOTTEET