chat
Möbeltass med utbytbar filt

Huonekalutyynyt, uudelleenkäytettävät kovapuulattioille

Ruuvikiinnitteiset uudelleenkäytettävät kalustetyynyt ovat kalustetyynyjä, joiden alapuolella on huopaa ja yläpuolella ruuveja. Ruuvit varmistavat, että suojukset kiinnittyvät tukevasti huonekaluun eivätkä irtoa huonekaluja siirrettäessä. Silloin voit myös siirtää huonekaluja ilman huolta lattioiden naarmuuntumisesta. Kun ne ovat kuluneet, vaihdat vain korkit ruuvaamalla uudet huopatyynyt. Se on helppoa ja kestävää.

Tuotteen ominaisuudet
Liukuvuus:
LIUKUMÄEN KANSSA
Liitostapa:
Ruuvi
Huonekalutyyppi:
Sänky - Pöytä - Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
klinkkeri - Kaikki lattiatyypit
MTSKUTBF
HINTA

1,13 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 8 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För bästa resultat vid montering, vänd möbeln upp och ner. Rengör benet och se till att smuts, fett och damm är borttaget. Skruva sedan fast det vita beslaget i benet med medföljande skruv och efter det trycker du på filtdelen.

TEKNISET TIEDOT

Tässä tyynyssä on vaihdettava huopaosa, joka voidaan vaihtaa tarvittaessa. Tassu on saatavana harmaana ja sen mitat ovat seuraavat: Leveys muovinen kiinnike: 4 mm
Ruuvin pituus: 17 mm OPTION
Muovikiinnike + ruuvi + huopaosa = täydellinen tassu.
Huopaosa = Vain huopaosat, jotta voit vaihtaa kuluneet osat.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Puutuolien pyörät ovat suuri apu, sillä ne auttavat sinua siirtämään tuoleja ympäriinsä. Pyörät ovat saatavana hopeanvärisinä, ja ne sopivat useisiin tuoleihin ja sisustustyyleihin. Pyörien avulla on todella helppoa siirtää suuri määrä tuoleja.

  Alkaen 11,61 € / st
 • Kovapuulattioiden tuolinpyörät helpottavat epäilemättä huonekalujen siirtelyä. Kovapuulattioiden tuolinpyörät eivät ainoastaan estä huonekalujen kulumista, vaan ne estävät myös lattiaa naarmuuntumasta huonekalujen tiheän liikuttelun vuoksi. Hanki nämä rullat kilpailukykyiseen hintaan.

  Alkaen 13,50 € / st
 • Huonekalujen pyörät, joissa on musta teräksinen suojus. Toimii kaikkeen teekärrystä sohvaan, soveltuu pääasiassa sisätilojen lattioille, mutta toimii myös ulkona.

  Alkaen 15,30 € / st
 • FurnitureWear

  Nämä hienot huonekalusukat huovasta on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Tyylikäs ja erittäin arvostettu tuote. Pitää korkeaa laatua ja on sekä kestävä että tyylikäs. Sukat sopivat erinomaisesti sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin.

  Alkaen 1,71 € / st