chat
Möbeltass filt med 2 spik

Nail On Huopatyynyt uuniin ja tuoleihin

Oletko kyllästynyt löytämään huonekaluistasi vanhoja, kuluneita ja likaisia liimatyynyjä? Nyt on aika päivittää kotisi! Nämä naulatyynyt ovat todellista tavaraa. Valmistettu korkealaatuisesta muovista. Huonekalutyyny on todella hyvä suoja huonekaluillesi ja lattialle. Pehmusteiden kiinnittäminen nauloilla on vanha ja hyväksi todettu menetelmä, jolloin huonekalujasi olisi helppo liikutella eikä niihin jäisi naarmuja tai jälkiä.
Tuotteen ominaisuudet
Liitostapa:
piikki
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
FTRES1830
HINTA

1,35 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
TARRATASSU
TARRATASSU
TARRATASSU - MITTAUSOHJE
TARRATASSU - MITTAUSOHJE

Huonekalujen/tuolien jalat

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN JALAN POHJAN HALKAISIJA HUOMIO!
Jalkapohjaan kiinnitettävän käpälän ei välttämättä tarvitse olla halkaisijaltaan täsmälleen sama, vaan se voi olla yhden tai kaksi millimetriä pienempi.

Esimerkki maanpäällisestä tassusta.

Hallitsija

Tassun yläosan halkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 4 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För bästa resultat vid montering, vänd möbeln upp och ner på och gör rent ytan där tassen ska sitta. Slå sedan fast tassen i möbeln med en hammare eller gummiklubba.

Om möbeln är i hårt trä rekommenderar vi att du förborrar ett hål innan du slår fast tassen.

TEKNISET TIEDOT

Mitta: 18 x 30 mm Korkeus: 11 mm

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Nämä naulalla kiinnitettävät huonekalujen liukusäätimet ovat erittäin hyödyllisiä, jos olet huolissasi huonekaluistasi ja talosi lattiasta. Ne on helppo asentaa, ja ne on myös valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Nämä liukukiskot helpottavat huonekalujen siirtämistä ja säästävät myös lattiasi naarmuuntumiselta. Voit myös valita eri kokoja, jotka...

  Alkaen 0,44 € / st
 • Nämä metalliset tuolin liukukiskot ovat hyödyllisiä matolla säilytettävien huonekalujen siirtämiseen. Liukukiskot on helppo asentaa ja ne ovat myös edullisia hankkia. Liukukiskot on valmistettu korkealaatuisesta metallista, eivätkä ne kulu pian.

  Alkaen 0,68 € / st
 • Jos etsit jotakin, joka helpottaa huonekalujen siirtelyä eikä pilaa lattiaa, tämä on se. Pidä huolta kodistasi, tämä on herkkua huonekaluillesi. Ulkokalusteiden tuolin liukukiskot ovat erittäin hyödyllisiä. Ne on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja ne on helppo kiinnittää. Ne auttavat huonekalujen siirtämisessä ja suojaavat lattiapintaa naarmuilta....

  Alkaen 0,89 € / st
 • Tämä liukueste on valmistettu kumista ja tarjoaa alhaisen kitkan sekä sinkityn ruuvin. Ne sopivat erinomaisesti tuoleihin, mutta niitä voidaan tietysti käyttää myös muihin huonekaluihin, jotka haluat pitää paikallaan, kuten lipastoon.

  Alkaen 0,96 € / st