chat
Ottomanhjul, möbelhjul

Huonekalujen rullat , pyörän rullat sisä- ja ulkotiloihin

Ottomaanin huonekalujen pyörät ovat tuotteita, jotka tekevät työnsä. Raskaiden ja suurten laitteiden tai huonekalujen siirtämiseen, ja samalla ne suojaavat lattiaa. Nämä pyörät on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ja ne olisivat käyttökunnossa pitkään.
Tuotteen ominaisuudet
Pyörät
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
OTTOHJ
HINTA

1,62 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

mm  /  inches
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

Vänd din möbel upp och ner på. Skruva fast hjulet ordentligt i din möbel med skruv anpassad för möbel materialet. Är din möbel i trä rekommenderar vi att du förborrar ett hål där du vill fästa hjulet.

TEKNISET TIEDOT

30 mm hjul
A1 Hjulhöjd: 30 mm
A2 Hjulbredd: 12 mm
B1 Längd skruvplatta 42 mm
B2 Bredd skruvplatta: 19 mm
B3 Skruvhålsdistans: 32 mm
B4 Skruvhål: 4,5 mm
C1 Total höjd: 31 mm Maximal last: 30mm=25kg
40 mm hjul A1 Hjulhöjd: 40 mm
A2 Hjulbredd: 18 mm
B1 Längd skruvplatta 58 mm
B2 Bredd skruvplatta: 24 mm
B3 Skruvhålsdistans: 46 mm
B4 Skruvhål: 5,1 mm
C1 Total höjd: 43 mm Maximal last:  40mm=40kg

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Etsitkö todellista tarjousta huonekalutarvikkeista? Nämä tuolinjalan suojukset on tarkoitettu metallisille tuolinjaloille, jotka makaavat lattian suuntaisesti. Kaikissa tuolinjalan suojuksissa on pieni nuppi, joka kiinnitetään tuolinjalkaan esiporattuun reikään. Mikä tekee tuolin jalan korkista kiinteän, joten se ei pyöri. Ne on valmistettu...

  Alkaen 0,57 € / st
 • Kovapuulattioiden tuolinpyörät helpottavat epäilemättä huonekalujen siirtelyä. Kovapuulattioiden tuolinpyörät eivät ainoastaan estä huonekalujen kulumista, vaan ne estävät myös lattiaa naarmuuntumasta huonekalujen tiheän liikuttelun vuoksi. Hanki nämä rullat kilpailukykyiseen hintaan.

  Alkaen 13,50 € / st
 • Silent Socks

  Hiljaiset sukat ovat täydellinen valinta huonekalujesi yleishoitoon. Tuolin jalat voidaan suojata ja välttää naarmut lattialla. Eivätkä vähiten nämä ovat loistavia äänenvaimentimia.

  Alkaen 5,13 € / st
 • Nämä kovapuulattioiden huonekalujen liukusäätimet ovat hyödyllisiä mattojen päällä säilytettävien huonekalujen siirtämiseen. Liukukiskot on helpompi asentaa ja ne ovat myös edullisia hankkia. Huonekaluja on helpompi siirtää maton päällä, eivätkä ne myöskään pilaa mattoasi, jos sinulla on nämä huonekaluissasi. Liukukiskot on valmistettu korkealaatuisesta...

  Alkaen 1,01 € / st