chat
Alennettu hinta
Stolskydd i silikon, golvskydd stol

Tuolijalka Caps, silikoni huonekalutyynyt huopaa kanssa

Silicon Chair Legs Caps joustavalla istuvuudella. Ne ovat erittäin suosittuja niiden korkean laadun ja puoliksi läpinäkyvän materiaalin vuoksi, joka antaa hienostuneen visuaalisen vaikutelman. Eikä vähäisimpänä se, että piimateriaali toimii tehokkaana äänenvaimentimena.

Artikkelilla on seuraavat ominaisuudet
Huonekalujen tyyppi:
Ulkokalusteet - Sisätiloissa
Materiaali:
silikoni
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
BRAND
FurnitureWear
HINTA

1,20 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

-10%

1,34 €

Huonekalun pehmustetyyppi
ULKOINEN TASS
ULKOINEN TASS
ULKOINEN TASSU - MITEN MITATA!
ULKOINEN TASSU - MITEN MITATA!

Kiinteästä materiaalista, yleensä puusta tai metallista, valmistettu tuolinjalka.

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN JALAN HALKAISIJA HUOMIO!
Mittaa ulkoa ulospäin ja varmista, että viivoitin on keskellä pohjaa. Huonekalun jalan mittojen on vastattava toisiaan, ja niiden on oltava täsmälleen samoja halkaisijaltaan kuin tarvitsemasi ulkotassun.

Esimerkki ulkoisesta tassusta.

ULKOINEN TASSU - MITEN MITATA!


Jalan ulkohalkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 32 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För enklast montering, vänd möbeln upp och ner. Montera på tassen på möbelbenet, Om möbeln har rörben låt eventuella gamla invändiga rörskydd sitta kvar eller komplettera med nya som har samma diameter som röret för att skydda rörskydden för onödigt slitage.

TEKNISET TIEDOT

Silikonista valmistetut tuolinjalan suojukset istuvat joustavasti.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • 1,51 €

  Nyt on aika päivittää kotisi! Nämä laadukkailla huopatyynyillä varustetut litteät tuolinjalan suojukset ovat todellista tavaraa. Valmistettu korkealaatuisesta muovista. Huonekalutyyny on todella hyvä suoja huonekaluille ja lattialle. Korkkien kiinnittäminen on helppoa ja ne ovat saatavilla erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

  Från 1,51 € / st
 • 0,98 €

  Flat Leg Caps -suojalevyt auttavat suojaamaan huonekaluja ja myös lattioita. Nämä korkealaatuiset muoviset korkit ovat taloudellisia eivätkä ne myöskään kulu helposti. Näiden korkkien avulla voit siirtää huonekalujasi vaivattomasti lattioilla ja vieläpä naarmuttamatta lattiaa. Korkkien musta väri sulautuu ympäristöön ja on vaikea erottaa toisistaan, eikä...

  Från 0,98 € / st
 • 3,74 €

  Wrap Around

  Wrap-Around®-huopatyynyt ovat loistavia tuotteita, jotka on todella helppo asentaa. Suojaavat lattiaa naarmuilta ja niitä käytetään useimmiten tuotteissa, joissa on makuujalat.

  Från 3,74 € / st
 • 0,58 €

  Kallistetut muoviset tuolien jalkakorkit ovat erittäin hyödyllisiä ja käteviä korkkeja, jotka voi kiinnittää tuoleihin, joiden jalat ovat hieman kallistuneet. Niitä käytetään huonekalujen ja lattian suojaamiseen. Korkit on valmistettu korkealaatuisesta muovista, eivätkä ne kulu helposti pois. Ei vuokralla, ne eivät tee jälkiä lattiaan.

  Från 0,58 € / st