chat
Itseliimautuvat huopatyynyt huonekaluille

Itseliimautuvat huopatyynyt huonekaluille

Itseliimautuvat huonekalutyynyt ovat erittäin hyödyllisiä, ja niitä on nyt saatavilla irtotavarana. Voit ostaa näitä korkealaatuisia huopatyynyjä irtotavarana ja käyttää niitä kaikkiin huonekaluihin. Tyynyt tarttuvat helposti huonekalujen jalkojen pohjaan ja helpottavat huonekalujen sujuvaa liikettä. Tämän lisäksi tyynyt suojaavat lattiaa naarmuilta. Voit ostaa niitä erittäin edulliseen hintaan.

Tuotteen ominaisuudet
Liitostapa:
Itseliimautuva
Materiaali:
Huopa
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
SJFRV10
HINTA

31,50 € / meter arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
TARRATASSU
TARRATASSU
TARRATASSU - MITTAUSOHJE
TARRATASSU - MITTAUSOHJE

Huonekalujen/tuolien jalat

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN JALAN POHJAN HALKAISIJA HUOMIO!
Jalkapohjaan kiinnitettävän käpälän ei välttämättä tarvitse olla halkaisijaltaan täsmälleen sama, vaan se voi olla yhden tai kaksi millimetriä pienempi.

Esimerkki maanpäällisestä tassusta.

Hallitsija

Tassun yläosan halkaisija:
mm  /  inches
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För bästa resultat vid montering - rengör ytan och se till att vax, fett och damm är borttaget. Tryck därefter fast möbeltassen ordentligt på möbeln. För möbler i trä använd gärna sandpapper för att göra rent, för plast rengör med trasa och rengöringsmedel.

TEKNISET TIEDOT

Paksuus n. 3 mm.
Halkaisija 10 mm: n. 680 tyynyä / metri.
Halkaisija 12 mm: n. 504 tyynyä / metri. Tuote myydään metreinä.
Hinta ilmoitetaan metriltä.

Hinta ilmoitetaan metriltä.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • FurnitureWear

  Nämä itsekiinnittyvät huopakappaleet ovat erittäin hyödyllisiä huonekalujen suojaamiseen. Ne on helppo kiinnittää ja ne pysyvät lattialla pitkään. Näiden palojen avulla voit suojata lattiasi myös naarmuuntumiselta. Voit valita värin, joka erottuu huonekalujesi kanssa, jotta et pilaa tilasi väriyhdistelmiä. Ne ovat ensiluokkaista laatua hyvään hintaan,...

  Alkaen 2,88 € / st
 • Itseliimautuvat huonekalutyynyt ovat erittäin hyödyllisiä, ja niitä on nyt saatavilla irtotavarana. Voit ostaa näitä korkealaatuisia huopatyynyjä irtotavarana ja käyttää niitä kaikkiin huonekaluihin. Tyynyt tarttuvat helposti huonekalujen jalkojen pohjaan ja helpottavat huonekalujen sujuvaa liikettä. Tämän lisäksi tyynyt suojaavat lattiaa naarmuilta. Voit...

  Alkaen 28,80 € / st
 • FurnitureWear

  Upeat korkkityynyt. Nämä korkkityynyt on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi ja esineiksi, joita siirretään harvoin. Tästä huolimatta emme suosittele niitä tuoleihin tai pöytiin.

  Alkaen 2,70 € / st
 • Wrap Around

  Wrap-Around®-huopatyynyt ovat loistavia tuotteita, jotka on todella helppo asentaa. Suojaavat lattiaa naarmuilta ja niitä käytetään useimmiten tuotteissa, joissa on makuujalat.

  Alkaen 3,78 € / st