chat
Glidhjul för stol

Tuolin rullat kovapuulattioille, metalliputkituolien jaloille

Kovapuulattioiden tuolinpyörät helpottavat epäilemättä huonekalujen siirtelyä. Kovapuulattioiden tuolinpyörät eivät ainoastaan estä huonekalujen kulumista, vaan ne estävät myös lattiaa naarmuuntumasta huonekalujen tiheän liikuttelun vuoksi. Hanki nämä rullat kilpailukykyiseen hintaan.
Tuotteen ominaisuudet
Pyörät
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
HJGLID
HINTA

13,50 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

Vänd din möbel upp och ner på. Skruva fast hjulet ordentligt i din möbel med skruv anpassad för möbel materialet. Är din möbel i trä rekommenderar vi att du förborrar ett hål där du vill fästa hjulet.

TEKNISET TIEDOT

Pyörä on asennettava tuolin etujalkojen taakse. Jokaiseen tuoliin tarvitaan kaksi pyörää.

Sopii kaikkiin tuolin jalkoihin: (jalan vähimmäisleveys 20 mm).
Porareikä: 10×75 mm.
Dia x leveys mm 50×25
Korkeus (mm)80
Painokapasiteetti kahdelle pyörälle: 100 kg.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Puutuolien pyörät ovat suuri apu, sillä ne auttavat sinua siirtämään tuoleja ympäriinsä. Pyörät ovat saatavana hopeanvärisinä, ja ne sopivat useisiin tuoleihin ja sisustustyyleihin. Pyörien avulla on todella helppoa siirtää suuri määrä tuoleja.

  Alkaen 11,61 € / st
 • Itseliimautuva huopatyynyn rulla, joka koostuu suorakulmaisista liimatyynyistä huonekaluillesi. Voit käyttää tyynyjä vaivattomasti, ja ne on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joten ne eivät kulu helposti. Tyynyjen avulla huonekalut liikkuvat vaivattomasti ja sujuvasti, ja ne estävät myös lattian naarmuuntumista. Niitä toimitetaan irtotavarana...

  Alkaen 30,60 € / st
 • Muotoillut huopatuolin jalkojen suojukset on valmistettu 100 % kiinteästä huopamateriaalista. Kestävä, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Jos etsit upeaa muotoilua, mutta toiminnallisuus on silti päällimmäisenä mielessäsi, tämän pitäisi olla ykkösvalinta. Huopakorkit helpottavat huonekalujen siirtelyä ympäri taloa. Tuolien korkit ovat...

  Alkaen 1,98 € / st
 • FurnitureWear

  Nämä hienot huonekalusukat huovasta on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Tyylikäs ja erittäin arvostettu tuote. Pitää korkeaa laatua ja on sekä kestävä että tyylikäs. Sukat sopivat erinomaisesti sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin.

  Alkaen 1,71 € / st