chat
X-Krok

Messinkiset tauluripustimet maalauksille ja kehyksille

Nämä messinkiset seinäkoukut on tarkoitettu ensisijaisesti kuvien, maalausten ja kevyiden esineiden nopeaan ja helppoon kiinnittämiseen. Ripustimet toimivat parhaiten seinäpinnoilla, kuten puulla.
Tuotteen ominaisuudet
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
HINTA

0,41 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

Våra lättillgängliga väggkrokar brukar komma väl till pass under snabba inredningsinsatser, och sena kvällsstädningar. Med tavelkrokar, betongkrokar och klisterkrokar behöver du inte en borrmaskin, knappt en hammare. För klisterkrokarna, se till att torka av ytan med en våttrasa innan du fäster dem på ytan. 

TEKNISET TIEDOT

Suositut kuvakoukut on valmistettu messinkinvärisestä raudasta, ja niitä on saatavana kahdessa koossa. Korkeus: 30 mm
Leveys: 20 mm Korkeus 30 mm
Leveys: 8 mm.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

  • Älä tee siitä vaikeampaa kuin sen tarvitsee olla. Mitä jos poraat ja kadut sen paikannusta. Näillä itseliimautuvilla koukuilla tiiliseiniin voit muuttaa mieltäsi kuinka monta kertaa haluat. Ne on erittäin helppo asentaa, ja ne toimivat erinomaisesti pyyhkeille kylpyhuonetiloissa tai märkätiloissa.

    Alkaen 1,13 € / st
  • Tee se helpoksi itsellesi, et tarvitse poraruuvia ja tulppaa, vaan riittää, kun lyöt vasaralla ja kuva on paikallaan. Kipsilevyille, kipsilevyille, kipsilevyille.

    Alkaen 0,34 € / st
  • Tämä betoniseinän kuvaripustin on valmistettu muovista, ja se sopii täydellisesti kevyiden esineiden, kuten kuvien ja kehysten, nopeaan ja helppoon kiinnittämiseen. Ei tarvitse käyttää poraa, tulppaa tai ruuvia. Lyö vain kiinni, ja Voila, saat itsellesi täydellisen betoniseinäripustimen hetkessä.

    Alkaen 0,23 € / st