chat

Huonekalupallot, Silent Socks Originalit

Hiljaiset sukat ovat täydellinen valinta huonekalujesi yleishoitoon. Tuolin jalat voidaan suojata ja välttää naarmut lattialla. Eivätkä vähiten nämä ovat loistavia äänenvaimentimia.
Tuotteen ominaisuudet
Materiaali:
Huopa
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
BRAND
Silent Socks
HINTA

5,13 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
ULKOINEN TASS
ULKOINEN TASS
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE

Kiinteästä materiaalista, yleensä puusta tai metallista, valmistettu tuolinjalka.

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

JALAN HALKAISIJAN MITTAAMINEN HUOMIO!
Mittaa ulkoa ulospäin ja varmista, että viivoitin on keskellä pohjaa. Huonekalun jalan mittojen on vastattava toisiaan, ja niiden on oltava täsmälleen samoja halkaisijaltaan kuin tarvitsemasi ulkotassun.

Esimerkki ulkoisesta tassusta.

SUKKATASSU - MITTAUSOHJE


Jalan ulkohalkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 4 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För bästa resultat vid montering, vänd möbeln upp och ner. Rengör benet och se till att smuts, fett och damm är borttaget.  Tryck sedan på bollen på möbeln, vid behov använd en gummiklubba.

TEKNISET TIEDOT

Toimenpiteet, kaksi ulottuvuusaluetta: Putkijalat Ø 16 - 22 mm
Putkijalat Ø 20 - 27mm Silent Socks on saatavana 6 värissä.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • FurnitureWear

  Kalustepallot ovat suosittuja kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa. Ne suojaavat lattiaa naarmuilta ja ovat myös loistavia äänenvaimentimia. Pallot helpottavat myös huonekalujen siirtelyä. Palloja on saatavana parissa eri värissä. pallot ovat hajuttomia ja valmistettu korkealaatuisesta materiaalista.

  Alkaen 1,35 € / st
 • Chair Rag Socks ovat kangassukkia, jotka on tehty suojaamaan tuoleja ja tuomaan hauskan ilmeen tilaan ja kotiin. Lisää kodikkuutta kotiisi ja huonekaluihisi ja hanki huonekaluillesi sukkia jo tänään.

  Alkaen 2,81 € / st
 • FurnitureWear

  Nämä tennispallot tuolinjaloille on valmistettu korkealaatuisesta kumista, ja niiden säde on 63 mm. Pallot tekevät huonekalujen liikkeistä pehmeämpiä ja estävät lattioiden vahingoittumisen. Huonekalupallot ovat erittäin hyödyllisiä ja myös helppokäyttöisiä. Ne ovat loistavia äänenvaimentimia.

  Alkaen 2,61 € / st
 • FurnitureWear

  Nämä hienot huonekalusukat huovasta on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista. Tyylikäs ja erittäin arvostettu tuote. Pitää korkeaa laatua ja on sekä kestävä että tyylikäs. Sukat sopivat erinomaisesti sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin.

  Alkaen 1,71 € / st