chat
Stolskydd, utvändigt vinklat rörskydd

Kestävä muovi tuoli Caps tuoleille

Kallistetut muoviset tuolien jalkakorkit ovat erittäin hyödyllisiä ja käteviä korkkeja, jotka voi kiinnittää tuoleihin, joiden jalat ovat hieman kallistuneet. Niitä käytetään huonekalujen ja lattian suojaamiseen. Korkit on valmistettu korkealaatuisesta muovista, eivätkä ne kulu helposti pois. Ei vuokralla, ne eivät tee jälkiä lattiaan.
Tuotteen ominaisuudet
Materiaali:
Muovi
Lattiapinta-ala:
klinkkeri - Kaikki lattiatyypit
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
RRUS
HINTA

0,66 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
ULKOINEN TASS
ULKOINEN TASS
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE
SUKKATASSU - MITTAUSOHJE

Kiinteästä materiaalista, yleensä puusta tai metallista, valmistettu tuolinjalka.

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

JALAN HALKAISIJAN MITTAAMINEN HUOMIO!
Mittaa ulkoa ulospäin ja varmista, että viivoitin on keskellä pohjaa. Huonekalun jalan mittojen on vastattava toisiaan, ja niiden on oltava täsmälleen samoja halkaisijaltaan kuin tarvitsemasi ulkotassun.

Esimerkki ulkoisesta tassusta.

SUKKATASSU - MITTAUSOHJE


Jalan ulkohalkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 16 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För enklast applicering, vänd möbeln upp och ner. Torka bort eventuell smuts, fett eller damm från röret och tryck på rörskyddet. Vid behov använd en gummiklubba för att slå ner skyddet.

TEKNISET TIEDOT

Mitalla tarkoitetaan putkisuojan sisämittaa: 16Ø15 ° = 16 mm Ø:n kallistus 15 astetta
16Ø25 ° = 16 mm Ø:n kallistus 25 astetta
19Ø20 ° = 19 mm Ø:n kallistus 20 astetta
22Ø20 ° = 22 mm Ø:n kallistus 20 astetta
25Ø15 ° = 25 mm Ø:n kallistus 15 astetta
25Ø25 ° = 25 mm Ø:n kallistus 25 astetta.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Etsitkö tapoja suojata huonekaluja ja lattiaa? Nämä pyöreän muotoiset liukumattomat tuolinjalan suojukset, jotka ovat ensiluokkaista kumia, ovat hyvä valinta sinulle. Nämä mustina ja harmaina saatavilla olevat tuolinjalkojen suojukset sopivat täydellisesti huonekaluihisi ja estävät naarmujen syntymisen lattiaan.

  Alkaen 0,45 € / st
 • Liikuteltaviin tuoleihin sopivat nämä liukuvat tuolin jalkojen suojukset, jotka ovat täydellinen kumppani helppoa liikkumista varten. Huonekalujen suojukset ovat riittävän vahvoja, jotta ne tarjoavat turvallisuutta ja täydellistä tukea tärkeille huonekaluillesi. Tee tuoleistasi päivitys, ne ansaitsevat sen.

  Alkaen 0,63 € / st
 • Nämä huovutusvinkit tuoleille ovat erittäin hyödyllisiä ympäristöllesi. Ne ovat helppokäyttöisiä pyöreän muotonsa ansiosta, ja ne on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joten ne eivät kulu helposti. Korkkien alapuolella olevan huovan ansiosta voit vaivattomasti liikutella huonekalujasi ympäriinsä, eikä lattianpäällysteesi vahingoitu. Voit valita...

  Alkaen 0,80 € / st
 • Huopaiset kallistetut tuolinjalan suojukset ovat erittäin hyödyllisiä ja käteviä suojuksia, jotka voi kiinnittää hieman kallistettuihin tuolinjalkoihin. Niitä käytetään huonekalujen suojaamiseen kulumiselta, eivätkä ne vähiten auta sinua suojaamaan lattiaa. Korkit on valmistettu korkealaatuisesta muovista, eivätkä ne kulu helposti pois. Valitse haluamasi...

  Alkaen 1,44 € / st