chat
Puskurityynyt huonekaluille, itsekiinnittyvät silikonityynyt

Puskurityynyt huonekaluille, itsekiinnittyvät silikonityynyt

Nämä itseliimautuvat liukumattomat tyynyt ovat erittäin hyödyllisiä huonekalujen suojaamiseen. Pidä huonekalut haluamallasi tavalla, mikä on ärsyttävämpää kuin liukastuvat pöydät tai tuolit, jotka haluat pitää yhdessä tasossa. Tuotteet ovat itsekiinnittyviä ja ne on helpompi kiinnittää ja ne pysyvät lattialla pitkään. Nämä kappaleet auttavat sinua suojaamaan lattiasi myös naarmuuntumiselta.

Tuotteen ominaisuudet
Liukuvuus:
Ilman liukua
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
CSJFR
HINTA

0,35 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
TARRATASSU
TARRATASSU
TARRATASSU - MITTAUSOHJE
TARRATASSU - MITTAUSOHJE

Huonekalujen/tuolien jalat

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN JALAN POHJAN HALKAISIJA HUOMIO!
Jalkapohjaan kiinnitettävän käpälän ei välttämättä tarvitse olla halkaisijaltaan täsmälleen sama, vaan se voi olla yhden tai kaksi millimetriä pienempi.

Esimerkki maanpäällisestä tassusta.

Hallitsija

Tassun yläosan halkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 8 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För bästa resultat vid montering - rengör ytan och se till att vax, fett och damm är borttaget. Tryck därefter fast möbeltassen ordentligt på möbeln. För möbler i trä använd gärna sandpapper för att göra rent, för plast rengör med trasa och rengöringsmedel.

TEKNISET TIEDOT

Tämä tyyny on läpinäkyvä ja saatavana kahdessa koossa: CSJFR20:
Leveys: 20 mm Ø
Paksuus: 0,5 mm CSJFR29:
Leveys: 29 mm Ø
Paksuus: 0,5 mm.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Oletko valmis oikeaan asiaan? Tämä raskaan sarjan tyyny on uskomattoman kestävä ja hyödyllinen. Se on paras kaikenlaisille kovilla pinnoilla seisoville huonekaluille. Tyynyn pohjassa oleva huopa on laadukas ja estää huonekalujasi naarmuttamasta lattiaa, ja niitti on fiksu ominaisuus, jonka avulla voit laittaa uudet tyynyt vanhoihin huonekaluihin.

  Alkaen 0,50 € / st
 • Näitä liukumattomia tuolin jalkoja on saatavana mustina ja harmaina sävyinä. Nämä ulkoiset tuolinjalat pidentävät huonekalujesi käyttöikää ja auttavat suojaamaan huonekaluja ja lattioita. Liukuesteet toimivat kaikenlaisille huonekaluille. Ne ovat taloudellisia ja ne on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joten ne eivät kulu pian.

  Alkaen 0,89 € / st
 • FurnitureWear

  Upeat korkkityynyt. Nämä korkkityynyt on tarkoitettu ensisijaisesti koristeiksi ja esineiksi, joita siirretään harvoin. Tästä huolimatta emme suosittele niitä tuoleihin tai pöytiin.

  Alkaen 2,70 € / st
 • Itsekiinnittyvät piikorkit ovat erittäin hyödyllisiä ja helppokäyttöisiä. Ne on valmistettu korkealaatuisesta piistä. Korkit auttavat suojaamaan huonekaluja ja muita pehmusteiksi valitsemiasi esineitä ja tekevät asioista vakaampia kuin ne olisivat ilman pehmusteita.

  Alkaen 0,35 € / st