chat
Självhäftande silikonknapp låg

Silikonityynyt huonekalujen tasapainottamiseen ja suojaamiseen

Nämä huonekalujen silikonityynyt ovat uskomattoman hyödyllisiä. Ne ovat parhaita kaikenlaisille huonekaluille tai esineille, jotka tarvitsevat vakaata seisomista. Korkin silikoni on korkealaatuista ja estää huonekalujasi tekemästä naarmuja. Nämä tyynyt voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa huonekaluesineeseen tai koriste-esineeseen, kaiuttimeen ja vastaaviin.

Tuotteen ominaisuudet
Liitostapa:
Itseliimautuva
Liukuvuus:
Ilman liukua
Materiaali:
silikoni
Huonekalutyyppi:
Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
SJSK
HINTA

0,26 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
TARRATASSU
TARRATASSU
TARRATASSU - MITTAUSOHJE
TARRATASSU - MITTAUSOHJE

Huonekalujen/tuolien jalat

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN JALAN POHJAN HALKAISIJA HUOMIO!
Jalkapohjaan kiinnitettävän käpälän ei välttämättä tarvitse olla halkaisijaltaan täsmälleen sama, vaan se voi olla yhden tai kaksi millimetriä pienempi.

Esimerkki maanpäällisestä tassusta.

Hallitsija

Tassun yläosan halkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 8 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För bästa resultat vid montering - rengör ytan och se till att vax, fett och damm är borttaget. Tryck därefter fast möbeltassen ordentligt på möbeln. För möbler i trä använd gärna sandpapper för att göra rent, för plast rengör med trasa och rengöringsmedel.

TEKNISET TIEDOT

Tämä tyyny on saatavana mustana ja läpinäkyvänä, kolmessa koossa:
Leveys: 10 mm Ø, korkeus: 2 mm
Leveys: 10 mm Ø, korkeus: 4 mm
Leveys: 13 mm Ø, korkeus: 3,5 mm. Leveys: 19 mm Ø, Korkeus: 4 mm
Leveys: 20 mm Ø, Korkeus: 3 mm
Leveys: 20 mm Ø, Korkeus: 6 mm
Leveys: 20 mm Ø, Korkeus: 6 mm

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Oletko valmis oikeaan asiaan? Tämä raskaan sarjan tyyny on uskomattoman kestävä ja hyödyllinen. Se on paras kaikenlaisille kovilla pinnoilla seisoville huonekaluille. Tyynyn pohjassa oleva huopa on laadukas ja estää huonekalujasi naarmuttamasta lattiaa, ja niitti on fiksu ominaisuus, jonka avulla voit laittaa uudet tyynyt vanhoihin huonekaluihin.

  Alkaen 0,50 € / st
 • Nämä itseliimautuvat liukumattomat tyynyt ovat erittäin hyödyllisiä huonekalujen suojaamiseen. Pidä huonekalut haluamallasi tavalla, mikä on ärsyttävämpää kuin liukastuvat pöydät tai tuolit, jotka haluat pitää yhdessä tasossa. Tuotteet ovat itsekiinnittyviä ja ne on helpompi kiinnittää ja ne pysyvät lattialla pitkään. Nämä kappaleet auttavat sinua...

  Alkaen 0,35 € / st
 • Etsitkö tapoja suojata huonekaluja ja lattiaa? Nämä pyöreän muotoiset liukumattomat tuolinjalan suojukset, jotka ovat ensiluokkaista kumia, ovat hyvä valinta sinulle. Nämä mustina ja harmaina saatavilla olevat tuolinjalkojen suojukset sopivat täydellisesti huonekaluihisi ja estävät naarmujen syntymisen lattiaan.

  Alkaen 0,45 € / st
 • FurnitureWear

  Haluatko estää huonekalujen liukumisen? Tarvitsetko nostaa jalkoja tai pöytää 20 mm? Silloin nämä huonekalujalkojen liukumista estävät, ruuveilla kiinnitettävät kumitassut ovat erittäin käteviä. Ne koostuvat korkean kitkan omaavasta kumista ja sinkitystä ruuvista. Ne sopivat erinomaisesti tuoleille, mutta voivat tietysti olla käytössä myös muihin...

  Alkaen 0,72 € / st