chat
Invändigt rörskydd, fyrkantigt

Tuolien jalkojen suojukset, sisäpuolelta neliönmuotoiset muovista, useita värejä

Kantikkaat, sisäpuoliset tuolinjalan suojukset ovat käteviä ja suojaavat huonekalujen lattiaa. Tämän lisäksi nämä laadukkaat korkit helpottavat huonekalujen siirtämistä ilman, että kovapuu- tai marmorilattiat menevät pilalle. Näitä korkkeja on saatavana eri väreissä, joista voit valita, jotta ne sopivat talosi sisustukseen.
Tuotteen ominaisuudet
Liukuvuus:
LIUKUMÄEN KANSSA
Materiaali:
Muovi
Huonekalutyyppi:
Pöytä - Sisäkäyttöön
Lattiapinta-ala:
Kaikki lattiatyypit
HINTA

0,68 € / st arvonlisävero mukaan luettuna        / order  arvonlisävero mukaan luettuna

Huonekalun pehmustetyyppi
KIERRETASSU
KIERRETASSU
KIERRETASSU - MITTAUSOHJE
KIERRETASSU - MITTAUSOHJE

Esimerkki ontosta tuolinjalasta, joka on yleensä valmistettu metallista.

Tuolin/huonekalun jalan alaosa

MITATAAN ONTON JALAN SISÄHALKAISIJA HUOMIO!
Mittaa jalan sisäpinta ja varmista, että viivoitin on keskellä pohjaa. Huonekalun jalan mittojen on vastattava ja oltava täsmälleen samoja halkaisijaltaan kuin tarvitsemasi sisätassu.

Esimerkki sisäisestä tassusta.

Jalan sisähalkaisija:
mm  /  inches
Sinun on ostettava vähintään 16 tästä tuotteesta
Toimitusaika: 2-3 työpäivää

Ei varastossa

Saat ilmoituksen, kun se palaa

ASENNUS

För enklast applicering, vänd möbeln upp och ner. Torka bort eventuell smuts, fett eller damm från röret och tryck i rörskyddet. Vid behov använd en gummiklubba för att slå i skyddet.

TEKNISET TIEDOT

Denna produkt finns i tre färger och flera storlekar mellan 6-57 mm.

SAMANKALTAISET TUOTTEET

 • Voit antaa suosikkihuonekaluillesi päivitetyn ilmeen näillä huonekalujen tasoittimilla. Laadukkaan materiaalin ansiosta huonekalujen tasoittajat ovat erittäin toimivia ja niitä käytetään erilaisissa huonekaluissa, kuten tuoleissa ja pöydissä.

  Alkaen 1,58 € / st
 • Nämä pyöristetyt tuolinjalan suojukset ovat hyviä huonekaluillesi ja auttavat sinua suojaamaan huonekalujasi ja lattioita. Pyöreät korkit ovat hyviä muovihuonekaluillesi ja auttavat myös helpottamaan niiden liikuttelua. Ne ovat taloudellisia ja ne on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joten ne eivät kulu pian. Tämän lisäksi näitä korkkeja on...

  Alkaen 0,45 € / st
 • Nämä teräksiset tuolin suojukset, joissa on liukuva toiminnallisuus, sopivat täydellisesti kaikenlaisiin huonekaluihin. Niiden avulla voit siirtää huonekaluja helposti, eikä lattialle aiheudu vahinkoa. Ne on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, eivätkä ne kulu pian. Ei vuokrasopimusta, ne ovat saatavilla kilpailukykyiseen hintaan.

  Alkaen 0,52 € / st
 • Tilted Chair Caps ovat erittäin hyödyllisiä ja käteviä suojuksia, jotka voi kiinnittää tuoleihin, joiden jalat ovat hieman kallistuneet. Niitä käytetään suojaamaan huonekaluja kulumiselta, ja ne auttavat myös suojaamaan lattiapinnoitteita. Korkit on valmistettu korkealaatuisesta muovista, eivätkä ne kulu helposti pois. Valitse mieleisesi väri ja ala elää...

  Alkaen 0,68 € / st